LINDE OPEN 2015 - DTC Tennis

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

LINDE OPEN 2015

19 juni 2015 22:00


Ook dit jaar waren we gezegend met volop aanwezigheid van de zon, bijna alle dagen konden de spelers, en toeschouwers, genieten van de (zeer) aangename temperaturen. Dit jaar hebben we voor het eerst het Linde Open georganiseerd in juni, andere jaren in september. Dit is gedaan om meer spelers aan te kunnen trekken, en dit is gelukt. Dit jaar zo’n 50 % meer spelers als vorig jaar op de banen.

Met zichtbaar veel plezier hebben de spelers hun partijen gespeeld, er is weer serieus gestreden om de te verdelen punten. Met 28  jeugdspelers uit Balkbrug, Hardenberg, Meppel, Zuidwolde en Dedemsvaart natuurlijk was de bezetting goed te noemen. Er werden gedurende de hele week 51 spannende wedstrijden gespeeld met de finale dag op zaterdag.  Doordat er regelmatig een super tiebreak gespeeld moest worden in de 3e set, sloeg de vermoeidheid wel eens toe.

De jeugdcie van DTC maakt zich hier ieder jaar hard voor om steeds meer kinderen te motiveren hieraan deel te nemen. Door regelmatig wedstrijden te spelen ontwikkelen de kinderen zich in een snel tempo.  Zo was het niveau dit jaar hoog te noemen. En we hopen dat de spelers niet alleen ook volgend jaar weer van de partij zullen zijn, maar dat ze ook andere spelers enthousiast hiervoor zullen maken zodat we ons streven van nog meer deelnemers kunnen waarmaken!.

Ook willen we onze dank uitspreken naar ouders en DTC leden die tijdens dit toernooi  een  helpende hand hebben geboden voor de hand en spandiensten en de lobdienst. Natuurlijk ook weer dank aan Linde notarissen die als hoofdsponsor van de DTC jeugd dit evenement weer mede mogelijk heeft gemaakt!.

De uitslagen waren als volgt :

jongens enkel t/m 12 jaar, 1e prijs Daan Zandstra (DTC); 2e prijs Ruben Schumacher (DTC)
jongens enkel t/m 14 jaar, 1e prijs Silas Kievit (DTC); 2e prijs Beau Blom (DTC)
Meisjes enkel t/m 14 jaar, 1e prijs Kim Ravenhorst (DTC); 2e prijs  Veerle Tibben (TC Suthwalda, Zuidwolde)
jongens enkel t/m 17 jaar, 1e prijs Jasper Kroes (MLTC Meppel); 2e prijs  Martijn van der Voordt ( TC Suthwalda, Zuidwolde
Meisjes enkel t/m 17 jaar, 1e prijs Sinead Hulsteijn (TC De Reest Balkbrug); 2e prijs Annemarie Schumacher (DTC)


Al deze spelers zijn beloont met een mooie beker!
Foto's van het toernooi kun je zien in onze mediagalerij.

Met tennisgroet,

DTC Jeugdcie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!