Toss

Op maandagavonden en dinsdagochtenden wordt de toss georganiseerd voor onze leden. Jij kan daar als lid van onze vereniging gratis aan meedoen. Er doen veel leden mee, het is een mooi moment om met anderen gezellig een uurtje te tennissen. Ook voor beginners is de toss een goede gelegenheid om het tennissen verder onder de knie te krijgen. 

Elke dinsdagochtend is er vrije toss om 09.00 uur. Hiervoor hoef je je niet op te geven, je kan gewoon gaan!

Elke maandagavond is er ook toss, voor senioren en de oudere jeugd. Op welk niveau je speelt maakt niet uit! Voor deze toss geef je je wel van tevoren op. Bij het indelen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau van de spelers, zodat iedereen een leuke toss-avond heeft. Beginnende spelers worden ook weleens met gevorderde spelers ingedeeld, zodat je als starter ook tips en adviezen van je medespelers kan krijgen.

Omdat deze toss wordt ingedeeld moet je je vooraf opgeven. Dit doe je door een mail te sturen naar [email protected] waarbij je kunt aangeven op welk tijdstip je het beste kunt. Hieronder de tijdstippen: 

  • 19.00 - 20.00 uur
  • 20.00 - 21.00 uur
  • 21.00 - 22.00 uur

Je kan aangeven of je één of meerdere rondes (bij voldoende ruimte) wilt meedoen.  Geef je je op, dan word je toegevoegd aan de whatsapp-groep voor de toss. Hierin wordt wekelijks de indeling gedeeld. Ben je een keer verhinderd, dat kun je dit van tevoren doorgeven via [email protected]. Ben je onverwachts verhinderd, dan vragen wij je zelf vervanging te vinden via de whatsappgroep of via je eigen kennissenkring.

In vakantietijd is de maandagavond toss soms ook 'vrij' en hoef je je niet van tevoren op te geven. Dan worden de rackets op een hoop gelegd en in setjes van 4 'getrokken', om op die manier te bepalen met wie je speelt. Als de toss niet wordt ingedeeld, en dus 'vrij' is ontvang je hierover van tevoren een berichtje vai de whatsapp groep.

Beschik je niet over whatsapp, maar wil je wel meedoen? Geef je ook dan op, je ontvangt dan alle informatie via e-mail.

                                                                       Toss-organisator Arnold Schumacher.