Lidmaatschap

Als lid van onze vereniging heb je vrije toegang tot ons tennispark, op elk moment van de dag (tot 23.00 uur 's avonds). Je hebt de mogelijkheid om mee te doen aan de competitie of onze toernooien. Op maandagavonden en dinsdagochtenden vindt de toss plaats. Deze toss biedt met name nieuwe (beginnende) leden de gelegenheid om de andere leden te leren kennen én op je eigen niveau gezellig een uurtje te tennissen. Ook bieden wij onze leden tennislessen aan in groepsvorm. Zowel voor senior- als juniorleden zijn er op verschillende momenten mogelijkheden om tennislessen te volgen via tennisschool Drive Sport. Meer informatie hierover vind je hier.

Ben je lid van onze vereniging, dan betaal je uiteraard contributie maar vragen wij je ook je vrijwillig voor onze club in te zetten. Jaarlijks kun je je inschrijven voor een tweetal vrijwilligerstaken. Denk hierbij aan het draaien van bardiensten, baanonderhoud of schoonmaken. Maar ook kun je meedenken over de koers van onze vereniging of meehelpen met het organiseren van activiteiten. De vrijwilligerstaken zijn leeftijd gebonden, meer informatie hierover kun je opvragen bij onze ledenadministratie.

Wil je lid worden van onze vereniging, vul dan het aanmeldformulier in onder Lid worden. Na ontvangst van je aanmelding nemen wij contact met je op om je verder wegwijs te maken en eventuele vragen te beantwoorden. Heb je op voorhand vragen? Neem dan contact op met onze ledenadministrateur, Janneke Schunselaar via [email protected]