Competitie

Wil je in het voor- en/of najaar competitie spelen? Dat kan! Elk jaar doen namens onze club een groot aantal teams mee aan de competitie. De competitie wordt georganiseerd door de KNLTB. 

De organisatie voor DTC wordt gedaan door onze Verenigings Competitie Leider (VCL). Wil je meedoen aan de competitie of je opgeven als reserve, stuur dan een mail naar [email protected]

Er wordt een voorjaars- en een najaarscompetitie georganiseerd. Er kan gespeeld worden op de volgende momenten:

  • Donderdagavond
  • Vrijdagavond
  • Zaterdag
  • Zondag

Als team kan je aan verschillende competitievormen deelnemen: alleen dames of heren, maar ook een mix hiervan. Ook kan een team kiezen alleen dubbels of zowel enkel als dubbels te spelen. Als team kun je kiezen uit verschillende leeftijdsklasses (jeugd, 17+, 35+ of 55+).

De voorjaarscompetitie start begin april. Er zijn 7 wedstrijdweken, en nog enkele inhaalmogelijkheden. De najaarscompetitie start in de tweede week van september, ook hier zijn 7 wedstrijdweken en daarnaast inhaalweken.
Daarnaast wordt er een zomeravondcompetitie gespeeld op woensdagavonden in mei en juni.

Wil je meer weten, kijk dan op de site van de KNLTB

Wanneer de laatste wedstrijden gespeeld worden, is mede afhankelijk van de vakanties en feestdagen in de wedstrijdperiode, en verschilt dus per jaar. 

Wil je meer informatie, meedoen, regels, afmelden, etc?
Neem dan contact op met de VCL, Henk Hengeveld via [email protected]