Tennislessen bij DTC

De tennislessen voor onze leden worden sinds 2014 verzorgd door Tennisschool Drive Sport van Sven Boers. Deze tennisschool verzorgt op 8 verschillende locaties in de gemeente Hardenberg, Ommen en Dalfsen de tennislessen voor meerdere verenigingen.

Het is belangrijk om als beginnend tennisser de juiste technieken en tactieken aan te leren, zodat je tot op late leeftijd pijnvrij kan tennissen en optimaal kan genieten van deze prachtige sport. Drive Sport verzorgt naast de tennislessen ook workshops en andere activiteiten om de sociale contacten die zo belangrijk zijn te versterken.

De tennislessen worden op flexibele basis verzorgd. Geen vaste contracten en seizoenen, er wordt het hele jaar door gelest in gemixte groepen. Starten en stoppen is het gehele jaar door mogelijk. Wil je je inschrijven voor de tennislessen, bekijk dan het aanbod hieronder of neem contact op met Sven Boers van Drive Sport via [email protected] of 06 53 58 53 27. Hij informeert je graag over de mogelijkheden en voorwaarden.

Voor een totaaloverzicht van trainingen van Drive-sport klik hier.

Algemene regels rondom de lessen vind je hier.